Skip to main content

Syksyn 2023 leirit perheille

Tänä syksynä Näe hyvä meissä -leirillä on kiertävä leiripedagogi kehittämässä yhdessä leiritiimien kanssa leireillä olevien lasten toimintaa.

Tutustu leiripedagogi Tiinaan.

Tiina Mäkinen

Moikka! Mä oon Tiina ja toimin leiripedagogina Näe hyvä meissä-leireillä syyskaudella 2023. Koulutukseltani olen luokanopettaja, mutta olen toiminut paljon lasten ja nuorten parissa myös koulumaailman ulkopuolella. Vapaa-ajalla tykkään urheilla, lukea ja kuunnella kirjoja sekä oleilla luonnossa. 

Näe hyvä meissä -leireiltä odotan etenkin yhteisöllistä leiritohinaa perheiden kanssa, hyvien hetkien äärelle pysähtymistä sekä luonnosta nauttimista. Lasten toimintaan haluan tuoda lisää hyvän huomaamista sekä kaveritaitojen vahvistamista. Minulta löytyy aina takataskusta ideoita hauskalle tekemiselle ja heittäytymiskyky sekä hassuttelu ovat supervoimiani. Toivottavasti tavataan leireillä!

Syksyn 2023 leirikokonaisuudet:

Kiipulan lomakeskus, Janakkala

25.-27.8.
22.-24.9.
19.-22.10.
24.-26.11.2023
5.-7.1.2024

Hinnat:

 • Aikuinen 170 €
 • lapsi 6–16 vuotta 60 €
 • lapsi 2–5 vuotta 25 €

Hinta sisältää leirikertojen ruoat, perheen oman huoneen, ohjelman, tapaturmavakuutuksen ja tarvittaessa yhteiskuljetukset. Yhteiskuljetus Helsingistä ja Riihimäeltä.

Pukkilan lomakeskus

22.-24.9.

19.-22.10.

17.-19.11.

15.-17.12.2023

5.-7.1.2024

Hinnat:

 • aikuinen 170€
 • lapsi 6-16 vuotta 60€
 • lapsi 2-5 vuotta 25€

Hinta sisältää leirikertojen ruoat, perheen oman huoneen, ohjelman, tapaturmavakuutuksen ja tarvittaessa yhteiskuljetukset. Yhteiskuljetus lähtee Tampereelta.

Mainitse hakemuksessa, jos osallistutte yhteiskuljetukseen.
Lisätietoja voit kysyä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 050-3032172

Tutustu leirijohtaja Katjaan.

Katja Liukkonen
Hei!
 
Olen Liukkosen Katja ja toimin leirijohtajana Parasta Lapsille ry:n Näe Hyvä Meissä-toiminnassa. Vastaan Kiipulan leirikokonaisuudesta ja leirin suunnittelu onkin jo innostanut mukaan hyvän huomaamisen maailmaan.
 
Omassa arvomaailmassani toisen aito kohtaaminen on keskeistä. Saamme hyvää aikaan vain toimimalla yhdessä muita kunnioittaen. Jokainen on arvokas juuri sellaisena kuin on ja tätä kokemusta toivon pystyväni vahvistamaan Parasta Lapsille ry:n leirijohtajana.
 
Oma työkokemukseni on erityistä tukea tarvitsevien aikuisten, nuorten ja perheiden maailmasta. Toimin myös yrittäjänä sosiaalipedagogisen hevostoiminnan tuottajana. Luonto ja eläimet ovat minulle tärkeitä arjen elementtejä. Hevosten lisäksi koira on ilostuttava osa minun arkeani. Pyrin tekemään työtäni mahdollisimman paljon hyödyntäen luonnon ja eläinten voimaa.
 
Toivottavasti tiemme kohtaavat!

Sopukan koulutuskeskus, Sipoo

Neljän viikonlopun tiivis kokonaisuus yhden huoltajan perheille.

27.-29.10.
17.-19.11.
15.-17.12.2023
sekä
5.-7.1.2024 Kiipula lomakeskuksessa

Hinnat:

 • Aikuinen 130 €
 • lapsi 6–16 vuotta 45 €
 • lapsi 2–5 vuotta 20 €

Hinta sisältää leirikertojen ruoat, perheen oman huoneen, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen.

Lisätietoja voit kysyä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 045-1110663

Tutustu leirijohtaja Reijaan.

Reija Lehtevä-Tuulari

Olen Reija, ja olen Sopukan Näe hyvä meissä -perheleirin leirijohtaja. Parasta Lapsille -järjestön toimintaan tulin mukaan, jotta saisin suorittaa sosionomiopintoihin liittyvää työharjoittelua Näe hyvä mussa – ja Näe hyvä meissä -leiritoiminnassa. Leiritoiminta tuntui niin omalta jutulta, että jatkoin vapaaehtoisena ohjaajaa perheleireillä, ja nyt toimin toista vuotta leirijohtajana.

Arjessa teen töitä perheiden parissa, ja vapaa-ajalla toimin partiossa, jossa vastuullani on partiolaisista nuorimmat, eli sudenpennut. Omia lapsia on ihan useampi kappale, vanhin jo aikuinen ja loput teinejä. Viihdyn hyvin kotona, mutta vielä paremmin mökillä. Luonto ja metsä ovat oman hyvinvoinnin kannalta ihan keskeisiä tekijöitä. Himoliikkuja en ole, vaan nautiskelija. Eikä metsässä tarvitse yksin kulkea, kun vähintään koirat sinne mielellään mukaan lähtevät.

Näe hyvä meissä -leirijohtajana koen olevani varsin etuoikeutetussa asemassa, jo ihan pelkästään siitä syystä, että olen osa järjestöä, joka mahdollistaa perheille heidän hyvinvointiaan tukevaa toimintaa. Tämän lisäksi on hienoa saada jakaa leiritoiminnassa ihan käytännön vinkkejä siihen, miten meistä itse kukin näkisi lapsissaan ja myös itsessään entistä enemmän hyvää!

Lomakeskus Pukkila, Virrat

22.-24.9.
19.-22.10.
17.-19.11.
15.-17.12.2023
5.-7.1.2024

Hinnat:

 • Aikuinen 170 €
 • lapsi 6–16 vuotta 60 €
 • lapsi 2–5 vuotta 25 €

Hinta sisältää leirikertojen ruoat, perheen oman huoneen, ohjelman, tapaturmavakuutuksen ja tarvittaessa yhteiskuljetukset. Yhteiskuljetus tarvittaessa Hämeenlinnasta ja Tampereelta.

Tarvittaessa yhteiskuljetus lähtee Hämeenlinnasta ja Tampereelta.

Mainitse hakemuksessa, jos osallistutte yhteiskuljetukseen.
Lisätietoja voit kysyä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050-5944736.

Tutustu leirijohtaja Susannaan.

Susanna Mäkelä

Moikka! Mun nimi on Susanna ja toimin Näe hyvä meissä- perheleirikokonaisuuden leirijohtajana Pukkilan lomakeskuksessa. Omaan perheeseeni kuuluu aviomies ja 2 teini-ikäistä poikaa.
Olen tehnyt koko työhistoriani ajan töitä lasten, nuorten ja perheiden parissa ja nykyisessä arkityössäni työpäiväni täyttyvät erilaisten perheiden kohtaamisesta. Hyvän huomaaminen ja perheiden vahvuuksien esiin nostaminen on itselleni sydämen asia ja tuskin maltan odottaa, että pääsen työskentelemään näiden teemojen parissa Näe hyvä meissä- perheleireillä.

Omaan lapsuuteeni ja nuoruuteeni kuuluivat olennaisesti erilaiset leirit. Näitä leirejä muistellessani mieleeni tulvii valtava määrä erilaisia leirimuistoja; hajuja, makuja, onnellisia hetkiä vuosikymmenten takaa. Leirielämä on pysynyt elämässäni mukana myös aikuisiällä, kun olen saanut eri työtehtävissä työskennellessäni toimia leiriohjaajana monenlaisilla leireillä. Luonto ja metsä ovat itselleni oman hyvinvointini peruspilareita ja viihdyn metsässä ja luonnossa myös vapaa-ajallani.

Perheiden aito kohtaaminen ja kuuleminen ja hetkessä läsnä oleminen ovat arvoja, jotka ohjaavat omaa työskentelyäni. Leiriympäristö tarjoaa perheille mahdollisuuden unohtaa arjen kiireet ja velvollisuudet ja pysähtyä rauhassa oman perheen ja vanhemmuuden äärelle.

Jokainen leiri on aina oma seikkailunsa ja odotan innolla millaisiin uusiin seikkailuihin Näe hyvä meissä-perheleirit minut johdattavat.
Yhteisiä leirihetkiä- ja kohtaamia innolla odottaen!

Parasta Lapsille ry

parastalapsille logo

Kotona kuultua

“Milloin me päästään taas sinne leirille?”
- Leo -

Seuraa meitä