Skip to main content

Kevään 2024 leirit perheille

Kiipula 1

19.-21.1.
16.-18.2.
8.-10..3.
12.-14.4.
10.-12.5.

Yhteiskuljetus Helsingistä ja Riihimäeltä.
Leirille voit saapua yhteiskuljetuksen mukana tai omalla autolla, osoite: Kiipula Guest House, Sahanmäki 27, 14200 Turenki.


Tutustu leirijohtaja Satu Taiveahoon

Hei,

 

Olen Satu Taiveaho, 47-vuotias YTM, AmO, toiminnanjohtaja sekä sijaisäiti. Toimin Näe hyvä meissä – perheleirin leirijohtajana ns. Kiipula1 -leirillä.  

Päätyönäni toimin Autismiliiton toiminnanjohtajana. Olen toiminut sosiaali- ja terveysalalla erilaisissa tehtävissä koko työurani.

Rakastan lapsia, luontoa ja eläimiä. Harrastan monipuolista liikuntaa sekä luontoa, eläimiä ja järjestötyötä. Perheeseeni kuuluu lasten lisäksi koira, kissa ja 2 pupua.

Luonteeltani olen iloinen, energinen, sosiaalinen sekä vähän hassutteleva.

 

Haluan puolustaa aina heikoimmassa asemassa olevia sekä muutoinkin auttaa ja tukea muita ihmisiä.

Odotan juuri sinun ja teidän perheenne kohtaamista.  Toivon, että saamme tarjottua teille merkityksellisen ja mukavan leirikokonaisuuden.

satu.taiveaho (at) parastalapsille.fi, p. 045-1110 663


Tutustu leiripedagogi Ilona Nikantoon
Hei,
olen Ilona ja toimin pedagogina Kiipula 1-leirikokonaisuudessa. Olen työskennellyt lasten ja nuorten kanssa kymmenen vuoden ajan toimien erilaisissa projekteissa vapaa-ajallani sekä päivätyössäni luokanopettajana ja erityisopettajana. Erityisesti työni erityisopettajana on vahvistanut näkemystäni hyvän huomaamisen tärkeydestä. Meille jokaiselle on tärkeää tulla päivittäin huomatuksi ja kohdatuksi positiivisessa valossa. Hyvä tuottaa lisää hyvää!
 
Eläimet, luonto ja kirjallisuus ovat minulle tärkeitä asioita. Minulla on puolisoni kanssa kaksi valloittavaa koiraa, joiden kanssa aika ei koskaan käy pitkäksi. 
 
Tulevilta leireiltä odotan kohtaamisia perheiden ja lasten kanssa. Olen suunnitellut meille kivoja yhteisiä puuhia. Tavataan leireillä!

Pukkila

2.-4.2.
1.-3.3.
29.-31.3.
26.-28.4.
24.-26.5.

Yhteiskuljetus tarvittaessa Hämeenlinnasta ja Tampereelta.
Leirille voit saapua yhteiskuljetuksen mukana tai omalla autolla, osoite: Lomakeskus Pukkila, Pouruntie 1242, 34870 Visuvesi

Tutustu leirijohtaja Susanna Mäkelään

Moikka! Mun nimi on Susanna ja toimin Näe hyvä meissä- perheleirikokonaisuuden leirijohtajana Pukkilan lomakeskuksessa. Omaan perheeseeni kuuluu aviomies ja 2 teini-ikäistä poikaa.
Olen tehnyt koko työhistoriani ajan töitä lasten, nuorten ja perheiden parissa ja nykyisessä arkityössäni työpäiväni täyttyvät erilaisten perheiden kohtaamisesta. Hyvän huomaaminen ja perheiden vahvuuksien esiin nostaminen on itselleni sydämen asia ja tuskin maltan odottaa, että pääsen työskentelemään näiden teemojen parissa Näe hyvä meissä- perheleireillä.

Omaan lapsuuteeni ja nuoruuteeni kuuluivat olennaisesti erilaiset leirit. Näitä leirejä muistellessani mieleeni tulvii valtava määrä erilaisia leirimuistoja; hajuja, makuja, onnellisia hetkiä vuosikymmenten takaa. Leirielämä on pysynyt elämässäni mukana myös aikuisiällä, kun olen saanut eri työtehtävissä työskennellessäni toimia leiriohjaajana monenlaisilla leireillä. Luonto ja metsä ovat itselleni oman hyvinvointini peruspilareita ja viihdyn metsässä ja luonnossa myös vapaa-ajallani.

Perheiden aito kohtaaminen ja kuuleminen ja hetkessä läsnä oleminen ovat arvoja, jotka ohjaavat omaa työskentelyäni. Leiriympäristö tarjoaa perheille mahdollisuuden unohtaa arjen kiireet ja velvollisuudet ja pysähtyä rauhassa oman perheen ja vanhemmuuden äärelle.

Jokainen leiri on aina oma seikkailunsa ja odotan innolla millaisiin uusiin seikkailuihin Näe hyvä meissä-perheleirit minut johdattavat.
Yhteisiä leirihetkiä- ja kohtaamia innolla odottaen!


Kiipula 2

16.-18.2.
15.-17.3.
19.-21.4.
17.-19.5.
7.-9.6.

Yhteiskuljetus Helsingistä ja Riihimäeltä.
Leirille voit saapua yhteiskuljetuksen mukana tai omalla autolla, osoite: Kiipula Guest House, Sahanmäki 27, 14200 Turenki


Tutustu leirijohtaja Susanna Närvään

Moi! Olen Susanna ja toimin “Näe hyvä meissä”-leirien leirijohtajana Kiipulassa keväällä 2024.

Olen koulutukseltani mm. sosionomi. Olen tehnyt pitkän työuran työskennellen lasten ja
perheiden kanssa. Perheiden ja lasten hyvinvointi on minulle sydämen asia, sillä perhe on
tärkeä tukipilari.

Erilaiset leirit ovat kuuluneet elämääni aina. Nautin leirien tunnelmasta, yhteisöllisyydestä ja
niiden tarjoamasta mahdollisuudesta arjesta irrottautumiseen ja kokonaisvaltaiseen
läsnäoloon tärkeiden ihmisten kanssa.

Harrastan vapaa-ajalla monenlaista liikuntaa mm. luonnossa retkeilyä, pyöräilyä, uintia ja
tanssia. Olen kiinnostunut eri kulttuureista ja matkustelen paljon. Arvostan terveellistä
elämäntapaa ja luontoa.

Odotan innolla yhteisiä leirihetkiä!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tutustu leiripedagogi Annu Alikoskeen
Hei, olen Annu Alikoski ja toimin Kiipula 2-leirin leiripedagogina. Olen työskennellyt luokanopettajana yli 20 vuotta Kirkkonummella, Espoossa ja Helsingissä.
 
Nyt työskentelen pedagogisena asiantuntijana Espoon perusopetuksen opetuksen kehittämisen tiimissä ja  tehtäviini kuuluu opetussuunnitelman sekä opetuksen ja osaamisen kehittämistyötä. 
 
Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni. Varsinaisen joukkuevoimistelu-uran jälkeen olen ollut aktiivisesti mukana seura- ja yhdistystoiminnassa. Olen ohjannut ja valmentanut yli 30 vuotta eri-ikäisten lasten, nuorten ja aikuisten liikuntaharrastus- ja kilpavoimisteluryhmiä sekä ryhmäliikuntatunteja eri seuroille, yhdistyksille, järjestöille ja kuntoklubeille. 
 
Odotan innolla Kiipulan Näe hyvä meissä-leirin alkamista, jotta päästään yhdessä tekemään ja toimimaan kaikkea kivaa! Leirien aikana tutustutaan uusiin ystäviin, saadaan onnistumisen iloa ja riemua sekä huomataan hyvä oma perheen arjessa!
 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hinnat:

aikuinen 170€
lapsi 6-16 vuotta 65€
lapsi 2-5 vuotta 25€
alle 2-vuotiaat maksutta

Hinta sisältää leirikertojen ruoat, perheen oman huoneen, ohjelman, tapaturmavakuutuksen ja tarvittaessa yhteiskuljetukset.

LISÄTIETOJA

Jaana Ritola
Hankekoordinaattori
Näe hyvä meissä -toiminta
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Parasta Lapsille ry

parastalapsille logo

Kotona kuultua

“Ne sano mulle, että mä olen ihana!“
– Aada –


Seuraa meitä