Skip to main content

FAQ


Miten voin hakea mukaan Näe hyvä meissä -toimintaan?

Sivuilla on Perheille palkin alla Leirit ja sivuilla alaosassa on ILMOITTAUDU palkki.

Koska saamme tietää leirille mukaan pääsystä?

Ilmoittautumisajankohdasta riippuen viimeistään 2-4 viikon kuluessa. Valinnasta ilmoitetaan sähköpostitse, tarkkaile siis sähköpostiasi!

Joskus ilmoittautumisesta voidaan kysyä lisätietoa jolloin koordinaattori tai leirin työntekijä on sinuun yhteydessä puhelimitse ilmoittautumisen jälkeen. 

Tarvitaanko suositusta Näe hyvä meissä -perheleireille?

Suositus ei ole välttämätön, mutta sen voi halutessaan pyytää ja liittää mukaan. Suosituksen voi antaa vaikkapa oman kunnan perhetyöntekijä.

Mitkä ovat edellytykset leirille pääsyyn?

Näe hyvä meissä -perheleirit ovat suunnattu perheille, jotka ovat haluavat vahvistaa vanhemmuutta ja hyvän huomaamista perheessään.
Näe hyvä meissä -toiminnassa koko perheellä on mahdollisuus saada aikaa ilolle, lomaan arjesta ja löytää uusia ystäviä. Vanhemmille tarjoutuu hetkiä keskittyä vanhemmuuteen sekä vertaistukeen muiden vanhempien kanssa. Vanhemmuuden ja vanhemman itsemyötätunnon vahvistaminen kulkee koko matkan mukana yhteisistä toiminnoista pienryhmätyöskentelyyn.

Minkälaisia leiriohjaajia haette Näe hyvä meissä toimintaan?

Odotamme Näe hyvä meissä toiminnan leiriohjaajalta kokemusta jo lasten ja perheiden kanssa toimimisesta. Kuten kaikessa Parasta Lapsille ry:n toiminnassa, haemme mukaan luotettavia, turvallisia aikuisia, jotka haluavat sitoutua mukaan koko kauden ajalle.

Toiminnassamme on paljon myös sosiaali-, terveys- ja opetusalan opiskelijoita. Meillä erilaisten opintokokonaisuuksien suorittaminen on mahdollista ja räätälöimme jokaiselle opiskelijalle yhteistyössä hänen tarvitsemansa polun.

Jos haluat mukaan, täytä ”Hae ohjaajaksi” hakemus täällä >

Parasta Lapsille ry

parastalapsille logo

Kotona kuultua

“Ne sano mulle, että mä olen ihana!“
– Aada –


Seuraa meitä